Wij zijn LM-Media Partners Ambitieus LM-Media Partners klantgericht LM-Media Partners toegewijd LM-Media Partners

Achter de schermen bij LM-Media Partners

Passie voor recht

Onze medewerkers hebben stuk voor stuk een passie voor, en affiniteit met het recht. Of dat nou het notariaat, advocatuur of juridische praktijk is, zij hebben kennis en ervaring in ieder veld. 

Ontstaan uit de behoefte van één advocatenkantoor om het schrijven van juridische artikelen uit handen te geven, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot experts in het schrijven van juridische stukken voor een veelvoud aan kantoren en verschillende rechtsgebieden!

Experts in marketing

Het hebben van een kwalitatief stuk is één ding. Om dat stuk vervolgens op de juiste manier in de markt te zetten is weer heel wat anders. 

Vanuit een interesse in marketing begon onze oprichter 8 jaar geleden met het werken aan marketing-plannen en websites voor kleine bedrijven in de regio. Inmiddels zijn we een stuk groter geworden en nemen we alle lessen mee en zetten deze in voor uw praktijk!

Oplossingsgericht

Ieder project komt met eigen uitdagingen en mogelijkheden. Dat vinden wij het leukst aan ons werk. “Nee” verkopen doen we niet. We vinden altijd een manier om een probleem op te lossen!

ambitie voor groei

Onze ambitie om ons bedrijf te laten groeien begint bij u! Wij geloven dat de beste manier om te groeien is om uw bedrijf het best van dienst te zijn. Zo groeien we samen verder!

Klantgericht

Onze visie is om een marketingpartner te zijn van de juridische praktijk. Om deze reden zijn wij toegewijd om u altijd binnen no-time van een antwoord te voorzien op al uw vragen! 

Krach in eenvoud

Wij focussen ons op de dingen waar we echt goed in zijn! Dat betekent dat de diensten die wij leveren door en door zijn uitgedacht!

Uw groei. Onze missie.

focus op de Essentials

Onze diensten hebben in de praktijk bewezen het meest effectief te zijn om uw merk op te bouwen. Het is ook om deze reden dat wij ons specifiek op deze methodes richten. 

Onze unieke combinatie van juridische kennis en marketing vaardigheden maakt ons de perfecte partner voor de juridische praktijk. Wij weten uw wensen als geen ander te vertalen naar marketing-geoptimaliseerde producten!

Social Media

Uw Social Media kanalen in beheer door onze ervaren copywriter!

SEO / SEA

Zorgen dat uw website goed gevonden wordt via de zoekmachine van Google!

Graphic Design

Een nieuw logo ontwerpen of een flitsende visual op uw site plaatsen? Wij ontwerpen het!

Strategie

Bepalen wat de beste strategie is voor uw specialisme om meer cliënten online te ontvangen!

Web Design​

Uw website een nieuwe en moderne look geven in uw huisstijlen!

Legal Content Marketing

Wij assisteren u bij een online e-mailcampagne of advertentiecampagne !

De marketing van uw praktijk naar een hoger niveau?

Neem contact op en kom vrijblijvend in gesprek!