Legal Content Marketing Creation building

Juridische stukken laten schrijven door onze ervaren juristen om vervolgens potentiële cliënten naar uw website trekken!

Inhoudelijk sterk, én marketeer!

Al onze juridisch medewerkers zijn verbonden aan een academische instelling. Aan hen worden hoge kwaliteitseisen gesteld, waardoor u verzekerd bent van een goed inhoudelijk verhaal waarmee u potentiële cliënten aanspreekt! Wij hebben een specialist voor vrijwel ieder rechtsgebied in de advocatuur en juridische praktijk, evenals voor het notariaat!

Onze juridisch medewerkers zijn niet alleen jurist, maar ook marketeer! samen met ons marketing-team zorgen zij ervoor dat uw artikelen, posts of andere publicaties inhoudelijk sterk zijn en tegelijkertijd SEO-geoptimaliseerd. Zo zijn onze juristen vaardig in het schrijven van toegankelijke stukken die een juridisch probleem goed kunnen uitleggen. 

Tekst&Commentaar

Tijdsbesparing

Het schrijven van juridische artikelen, blogposts of LinkedIn berichten levert u niet direct iets op. Sterker nog, u zou deze tijd wellicht liever besteden aan declarabele werkzaamheden. Door ons het beheer te geven over uw Legal Content Marketing heeft u tijd vrij om te werken aan zaken waar u direct rendement van ziet. Bovendien zorgen onze marketeers ervoor dat alle posts exact in uw huisstijl en geoptimaliseerd geplaatst worden waardoor u ook meer nieuwe cliënten aantrekt!

Uniek in Nederland

Legal Content marketing iets voor uw praktijk?

Als enige in Nederland bieden wij Legal content marketing aan door juridisch onderlegde marketeers! U profiteert van de inhoudelijke kennis van een jurist, die ook meteen doorheeft hoe de boodschap verpakt moet worden voor het beste resultaat!

De voordelen op een rij

Door te kiezen voor Legal Content Marketing door LM Media Partners bent u verzekerd van het volgende:

e-mail app

E-mail marketing

Eén van de beste manieren om in contact te blijven met potentiele clienten is om te werken met e-mail nieuwsbrieven. Hierin neemt u bijvoorbeeld een interessante zaak op die u heeft behandeld, of belicht u een bepaald thema in uw specialisme. Uw potentiele clienten worden op deze manier herhaaldelijk herinnerd aan uw expertise en kennis in uw vakgebied. Reeds bestaande clienten zullen u op deze manier ook niet snel vergeten en makkelijker contact met u opnemen!

Wij zorgen dat uw e-mailcampagne er gelikt uitziet en optimaal leesbaar is! Indien gewenst kunnen onze juridisch medewerkers ook de content hiervoor aanleveren! Of u nu kiest voor 4x per maand, 2x per maand of 1x per maand, bij LM-Media Partners bent u verzekerd van een optimale klantenbinding!

Social Media

Uw Social Media kanalen in beheer door onze ervaren copywriter!

SEO / SEA

Zorgen dat uw website goed gevonden wordt via de zoekmachine van Google!

Graphic Design

Een nieuw logo ontwerpen of een flitsende visual op uw site plaatsen? Wij ontwerpen het!

Strategie

Bepalen wat de beste strategie is voor uw specialisme om meer cliënten online te ontvangen!

Web Design​

Uw website een nieuwe en moderne look geven in uw huisstijlen!

Legal Content Marketing

Wij assisteren u bij een online e-mailcampagne of advertentiecampagne !

De marketing van uw praktijk naar een hoger niveau?

Neem contact op en kom vrijblijvend in gesprek!