Onze diensten

Hoe wij Advocaten, Juristen en Notarissen helpen groeien!

Simpel. Resultaat. kennis.

Juristen en marketeers, onze unieke formule

 

Als onze ervaring in het juridische werkgebied ons één ding heeft geleerd, dan is het wel dat acquisitie een van de meest waardevolle aspecten is voor ieder kantoor. We weten ook dat online marketing voor de juridische sector niet hetzelfde is als voor een normale webwinkel. Onze marketeers weten exact wat de juridische markt nodig heeft. 

Social Media

Blijf aanwezig in het hoofd van uw potentiële cliënten door onze social media strategieën speciaal voor de juridische praktijk!

Web Design​

Onze front-end developers zorgen dat uw website er strak en professioneel uitziet. Wij ontwerpen gehele websites, maar frissen ook bestaande sites op!

SEO /sEA

Het is cruciaal om gevonden te worden. Wij optimaliseren uw online-vindbaarheid en zorgen dat uw teksten aanspreken!

legal Content Marketing

Onze juridische medewerkers schrijven artikelen, blogposts, LinkedIn verhalen en e-mails die relevant zijn voor uw praktijk!

Graphic Design​​

Een mooie visual bij een geschreven artikel plaatsen, of een geheel nieuw logo ontwerpen? Onze designers helpen!

Strategie

We stellen voor u een marketing-handeleiding samen, en besluiten een strategie!

Simpel

Een acquisitiepartner die altijd aan staat

Uw website laten werken als een stille partner die 24/7 op zoek is naar cliënten? Het kan! Wij helpen u het aantal bezoekers van uw website omzetten in betalende cliënten!

Resultaat

De R.O.I. beleving

Door te investeren in een optimale online-aanwezigheid bent u verzekerd van de hoogste return-on-Investment.  Een goede marketingstrategie, specifiek voor uw juridische praktijk, verzekert u de beste conversie van bezoeker naar client en van client naar langdurige zakenrelatie!

Kennis

Best Practices

Door onze kennis van de juridische markt kunnen wij beter inspelen op waar juristen de beste ROI kunnen behalen. Iedere markt is anders, en de juridische markt vereist een juridische blik. LM-Media Partners is één van de weinige ondernemingen die kennis heeft van de juridische inhoud én van online marketing!

Antwoorden op al uw vragen, alvast opgeschreven!

Veelgestelde vragen

Wij leveren voor veel kantoren een full-service pakket aan dat naar uw wensen kan worden gewijzigd. Dit is het meest efficiënt als  u uw bedrijf digitaal het snelst wil laten groeien!

Wij adviseren advocaten, notarissen en juristen om met name te focussen op LinkedIn en hun eigen website.

Wij maken uw website het best in lijn met de SEO algoritmes door deze in zijn geheel te vernieuwen. Wij herschrijven de teksten zodat deze beter indexeerbaar zijn, zorgen voor goede visuals en een soepele look-and-feel. 

Het groeien van uw online aanwezigheid is een gestaag proces wat lastig te versnellen valt. U zult echter vanaf het begin van de samenwerking een stijgende lijn verwachten in het aantal bezoekers en het aantal cliënten die daar uit komen. De regel is echter wel, hoe meer men investeert, hoe sneller het zal gaan!

Wij zien het graag als een snelweg waar veel verkeer op rijd. Wij helpen advocaten, notarissen en juristen met het optimaal inrichten van hun afslag door duidelijke borden te plaatsen, en op verschillende kaarten vindbaar te zijn. 

U kunt een gesprek bij ons aanvragen waarin wij uw behoeftes in kaart brengen. Vervolgens doen wij een voorstel om uw digital marketing te gaan beheren en de reis kan beginnen!

Wij zijn er trots op dat ieder kantoor dat wij helpen aanzienlijke verbeteringen ziet in het aantal bezoekers, en meer dan tevreden is met de diensten die wij leveren. 

Wat LM-Media Partners bijzonder maakt is onze klantgerichte focus en de unieke combinatie van juridische kennis en marketing-vaardigheden. Hierdoor kunnen wij een hele berg aan kosten en tijd bij uw kantoor wegnemen, waar u meer zichtbaarheid en meer cliënten voor terug krijgt.

De marketing van uw praktijk naar een hoger niveau?

Neem contact op en kom vrijblijvend in gesprek!